Hartige kaiserschmarrn
Een overheerlijk en gezond lunchrecept voor elke dag.
Voorbereiding10 min
Bereiding12 min
Totale tijd22 min
- 0,5 courgette
- 60 g wortel julienne
- 0,5 el olijfolie
- 1 ei
- 60 ml (amandel)melk
- 2 el amandelmeel
- naar smaak zout & peper
Maak de courgette schoon en rasp deze grof.
Verhit de olijfolie in de pan en bak hierin de courgette en wortel 4 minuten aan.
Splits het ei. Voeg aan de dooier de (amandel)melk, amandelmeel en zout & peper toe en roer goed door elkaar. Klop het eiwit met een snufje zout luchtig.
Schep de groenten uit de pan en meng met het dooiermengsel. Schep het opgeklopte eiwit er doorheen.
Verhit de pan weer op middelhoog vuur en schep het beslag in de pan. Bak 4 minuten aan deze kant.
Draai de pannenkoek om, verdeel in stukjes en bak nog eens 3-4 minuten.
Voor WW Proof: Vervang het amandelmeel door bloem.
Dit recept bevat 6 punten.