Ga terug

Pizza met geitenkaas, bietjes en pistache

Een heerlijke vegetarische pizza
Voorbereiding5 min
Bereiding10 min
Totale tijd15 min
Porties: 2 stuks

Ingrediƫnten

  • 2 mini bloemkool pizzabodems Magioni
  • 80 g geitenkaas
  • 1 el melk
  • 1 tl oregano
  • 1 snuf peper
  • 2 bietjes (gekookt)
  • 1 el pistache nootjes zonder schil
  • 1 handvol rucola

Instructies

  • Verwarm de mini bloemkool pizzabodems zoals aangegeven op de verpakking.
  • Doe de geitenkaas, melk, oregano en een snuf peper in een kom. Roer los met een vork tot je een smeuige massa hebt.
  • Snijd de bietjes in parten. Hak de pistache nootjes grof.
  • Besmeer de pizzabodems met de geitenkaas. Verdeel er de bietjes overheen en bestrooi met de pistache nootjes.
  • Maak de pizza af met de rucola.