Ga terug

Pizza met spinazie en feta

Een pizza met overheerlijke smaken!
Voorbereiding5 min
Bereiding20 min
Totale tijd25 min
Porties: 2 mini pizza's

Ingrediënten

  • 2 mini bloemkoolpizza bodems
  • 4 el tomatensaus
  • 150 g spinazie
  • 60 g feta
  • 2 el sesamzaadjes
  • 1,5 el Bertolli Olijfolie Extra Vierge

Instructies

  • Breng een pan met ruim water aan de kook en blancheer de spinazie kort. Haal uit de pan en laat goed uitlekken.
  • Verwarm de oven voor zoals aangegeven op de verpakking van de bodems.
  • Verdeel de tomatensaus over de bodem. Verdeel daar overheen de spinazie.
  • Verbrokkel de feta erboven en bestrooi met de sesamzaadjes.
  • Bak de pizza’s 5 minuten in het midden van de voorverwarmde oven.
  • Besprenkel net voor het serveren met de olijfolie.