Zet een schaal met water in de oven. Verwarm de oven voor op 150 graden Celsius.
Bekleed een cake/broodvorm met een vel bakpapier.
Mix de eiwitten in een brandschone kom tot deze stijve pieken vormen.
Mix in een andere kom de cashewpasta met de eierdooiers tot alles goed gemengd is.
Voeg honing, appelazijn, amandelmelk toe en mix weer goed door. Voeg kokosmeel, bakpoeder en zout toe en mix goed door.
Voeg 2 el van de eiwitten bij het cashewmengsel en spatel door tot het is opgenomen. Voeg de resterende eiwitten toe en spatel door tot alles is opgenomen.
Schep het mengsel in de bakvorm en zet meteen in de oven.
Bak het brood 45 minuten in de voorverwarmde oven. (het brood is klaar als je er een houten prikker in steekt en deze er schoon uitkomt)
Haal het brood uit de vorm en laat 10-15 minuten afkoelen op een rek.