Pak 3 diepe borden.
Bord 1: bloem
Bord 2: geklutst ei
Bord 3: panko, snuf zout en peper, paprikapoeder. Meng dit goed door elkaar.
Haal de kabeljauwfilets uit de verpakking. Snijd elke filet in 3 lange repen (of 4 als je een rechthoekig stuk hebt) en dep goed droog met een stukje keukenpapier.
Rol een reepje kabeljauwfilet door de bloem, zorg dat alles bedekt is met een laagje. Haal het reepje vervolgens door het ei, zorg dat alles bedekt is met een laagje. Rol het reepje vervolgens door de panko en druk goed aan, zorg dat alles bedekt is met een laagje.
Herhaal dit met alle andere reepjes.
Verhit een koekenpan met wat olie op middelhoog vuur.
Bak hierin de vissticks rondom krokant en bruin tot de vis gaar is. (dit gaat vrij snel, ongeveer 2 minuten per kant).