Ga terug

Saladebowl met vegan visburger

Een heerlijk en smaakvol gerecht!
Voorbereiding10 min
Bereiding20 min
Totale tijd30 min
Porties: 2 personen

Ingrediënten

  • 2 SoFishburgers
  • 150 g romaine sla
  • 2 tomaten
  • 0.5 komkommer
  • 4 radijsjes
  • 2 el ingemaakte uitjes
  • 2 el croutons

Ingrediënten dressing

  • 4 el yoghurt (plantaardige)
  • 0,5 tot 1 el water
  • 0,5 tl oregano
  • 0,5 tl dille
  • 1 snuf zout en peper

Instructies

  • Verwarm de SoFishburgers zoals aangegeven op de verpakking.
  • Snijd ondertussen de tomaat in dunne plakken. Gebruik een mandoline om dunne linten van de komkommer te schaven. Maak de radijsjes schoon en snijd in dunne plakjes.
  • Meng alle ingrediënten voor de dressing in een kommetje. Voeg naar smaak zout en peper toe.
  • Verdeel alle ingrediënten over 2 kommen/borden.
  • Snijd beide burgers doormidden en leg deze op de salade. Voeg naar smaak dressing toe.