Ga terug

Pecan-kokos granola

Heerlijk als snack maar ook perfect bij het ontbijt.
Voorbereiding15 min
Bereiding34 min
Totale tijd49 min
Porties: 1 poties

Ingrediƫnten

  • 45 g kokossnippers
  • 170 g pecannoten
  • 1 tl kaneel
  • 1 snufje zout
  • 40 ml kokosolie gesmolten
  • 60 ml maple syrup

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 150 graden Celsius. Bekleed een bakplaat met een vel bakpapier.
  • Hak de helft van de pecannoten, de andere helft laat je heel. Doe kokossnippers, pecannoten, kaneel en een snuf zout in een kom en roer door elkaar.
  • Meng de kokosolie en de maple syrup door elkaar. Giet over het kokosmengsel en meng door elkaar.
  • Schep het mengsel op het bakpapier en verdeel gelijkmatig. Bak 17 minuten in het midden van de voorverwarmde oven.
  • Haal uit de oven, roer door en bak het nog eens 17 minuten in het midden van de oven.
  • Laat buiten de oven afkoelen. Breek het in stukken en bewaar in een goed afgesloten bakje/pot.