Was de krieltjes en snijd ze schuin doormidden. Snij de uiteindes van de sperziebonen.
Doe de krieltjes in een pan met water en kook ze beetgaar. Giet af.
Breng een pan met water aan de kook en kook hierin de sperziebonen beetgaar. Giet af en hou ze onder de koude kraan om het kookproces te stoppen.
Doe de krieltjes in een kommetje, besprenkel met 0.5 el olijfolie en een snuf zout. Hak 2 takjes peterselie fijn en doe deze ook bij de krieltjes. Schep goed door en laat even staan.
Kook de eieren zoals jij ze het lekkerste vindt.
Maak de ui schoon en snij doormidden, snij vervolgens in dunne halve ringen.
Meng in een kommetje 2.5 el olijfolie met de mosterd, een snufje zout en de resterende fijngehakte peterselie.
Verdeel de ijsbergsla over een bord, daar overheen de sperziebonen, krieltjes, rode ui, olijven en gekookte eieren.
Besprenkel naar smaak met de dressing.