Ga terug

Coeur de neufchatel uit de oven

Dit gebakken kaasje is overheerlijk!
Voorbereiding10 min
Bereiding8 min
Totale tijd18 min
Porties: 1 kaasje

Ingrediƫnten

  • 1 Coeur de Neufchatel
  • 1 handje walnoten
  • 2 el blanke rozijnen
  • 0.5 tl tijm
  • 1.5 tl honing
  • 1 snuf zout

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius (hetelucht).
  • Hak de walnoten grof en meng deze in een kommetje met de rozijnen, tijm, honing en een snufje zout.
  • Leg het kaasje in een ovenschaal. Snijd de bovenkant in een grof ruitmotief in (net door het korstje) en verdeel er het walnotenmengsel overheen. Druk zachtjes aan.
  • Bak het kaasje ongeveer 7-8 minuten in de voorverwarmde oven.