Ga terug

Groene salade met parelcouscous en feta

Lekker als lunch!
Voorbereiding15 min
Bereiding10 min
Totale tijd25 min
Porties: 2 personen

Ingrediƫnten

  • 70 g parelcouscous
  • 2 el olijfolie
  • 1 tl citroensap
  • 1 handje dille verse
  • 1 handje peterselie verse
  • 100 g gemengde sla
  • 1 komkommer
  • 1 groene paprika
  • 60 g feta

Instructies

  • Kook de parelcouscous gaar zoals aangegeven op de verpakking. Spoel daarna af met koud water om het kookproces te stoppen en laat goed uitlekken.
  • Doe de parelcouscous in een kom en voeg olijfolie, citroensap en een snuf zout toe.
  • Hak de kruiden fijn en doe bij de couscous. Roer alles goed door elkaar.
  • Snijd de uiteindes van de komkommer en schaaf in plakken. Maak de paprika schoon, verwijder de zaadlijsten en snijd in dunne reepjes.
  • Hussel de sla, komkommer en paprika door elkaar. Verdeel de parelcouscous erover en verbrokkel de feta erboven.
  • Breng eventueel nog verder op smaak met wat zout en peper.