Ga terug

Kokosmeel pannenkoeken met pindakaas

Lekker als ontbijt of lunch!
Voorbereiding5 min
Bereiding15 min
Totale tijd20 min
Porties: 2 personen

Ingrediƫnten

Pannenkoeken

  • 3 eieren
  • 85 ml kokosmelk
  • 75 g pindakaas
  • 2 el (kokos)olie vloeibaar
  • 2 el honing
  • 1 snufje zout
  • 0.5 tl bakpoeder
  • 35 g kokosmeel

Toppings

  • 2 el yoghurt
  • 2.5 tl pindakaas
  • fruit naar keuze

Instructies

  • Doe alle ingrediĆ«nten voor de pannenkoeken in de blender/keukenmachine en mix goed door elkaar.
  • Verhit een koekenpan op middelhoog vuur en smelt er wat (kokos)olie in.
  • Schep elke keer 2 el beslag in de pan. Bak ongeveer 2 minuten tot je bubbeltjes ziet en draai ze dan om. Bak ook deze kant nog 1 a 2 minuten.
  • Serveer de pannenkoeken met de yoghurt, pindakaas en fruit naar smaak.