Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
Schil de zoete aardappel en snijd in dunne plakken van ongeveer 0,3-0,5 mm dik. Kook de schijfjes enkele minuten tot ze beetgaar zijn. Giet ze af en laat even uitwasemen.
Verhit ondertussen een beetje olijf/kokosolie in een pan en bak het gehakt rul. Breng op smaak met de tijm en een snuf zout en peper.
Klop in een maatbeker de eieren met de amandelmelk, oregano en een snuf zout en peper luchtig.
Vet de pannetjes lichtjes in met een beetje olijf/kokosolie. Leg onderin het pannetje een laagje aardappelschijfjes, daarboven op schep je wat gehakt, herhaal dit tot alles op is en eindig met schijfjes aardappel. Schenk hierover heen het eimengsel.
Zet de pannetjes in het midden van de voorverwarmde oven en bak ongeveer 25 minuten, tot het ei gaar is.