Ga terug

Puntpaprika gevuld met rijst

Heerlijk en makkelijk om te maken
Voorbereiding12 min
Bereiding10 min
Totale tijd22 min
Porties: 2 personen

Ingrediënten

  • 1 rode puntpaprika
  • 60 g rijst
  • 0.5 tl kerriepoeder
  • 4 el geraspte kaas

Instructies

  • Was de rijst tot het water niet meer troebel ziet.
  • Kook vervolgens de rijst gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Snijd de puntpaprika in de lengte doormidden en verwijder de zaadlijsten.
  • Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.
  • Giet de rijst af als deze gaar is en laat even uitwasemen. Meng vervolgens de kerriepoeder en een snuf zout en peper door de rijst.
  • Leg de paprikahelften in een ovenschaal en verdeel hierover de rijst. Bestrooi vervolgens met de geraspte kaas.
  • Bak de paprika’s 10 minuten in het midden van de oven.