Bruschetta met gegrilde aubergine en avocadospread
Heerlijke smaken op een broodje!
Voorbereiding20 min
Bereiding20 min
Totale tijd40 min
- 1 petit stokbrood
- 2 aubergines
- 1 el olijfolie
- 1 snuf zout
Avocado spread
- 1 avocado
- 2 el ricotta
- 1 snuf zout en peper
Mexicaanse salsa
- 1 tomaat
- 1 kleine ui
- 0.5 limoen
- 15 g koriander
- 1 snuf zout en peper
Aubergines grillen
Zorg dat je barbecue of grillpan goed warm is.
Snij het kroontje van de aubergine. Snij de aubergine in de lengte doormidden, snij de helften in dunne plakken.
Bestrijk de aubergineplakken aan beide zijdes met olijfolie en bestrooi met een snuf zout.
Grill de aubergineplakken gaar op de barbecue of in de grillpan.