Snij de paddenstoelen in plakjes. Maak de paksoi schoon en snij in stukken van 3 cm. Snij het wit van de bosui in stukken van 2 cm en het groen in dunne ringen. Snij de gember in plakken en de rode peper in dunne reepjes. Maak de knoflook schoon en snij fijn.
Verhit olijfolie in een ruime soeppan. Bak hierin de gember, rode peper, knoflook en het witte gedeelte van de bosui enkele minuten aan.
Blus af met de paddenstoelen bouillon en breng aan de kook.
Voeg de sobanoedels toe aan de bouillon en kook ze gaar. Kook de eieren in een ander pannetje (zo hard/zacht als jij lekker vindt).
Verhit een koekenpan op hoog vuur met een scheutje olijfolie. Bak hierin de paddenstoelen flink aan (ze mogen lekker bruin worden).
Schep de noedels uit de pan in 2 kommen.
Voeg de paksoi, groene gedeelte van de bosui en paddenstoelen toe aan de bouillon en laat even mee garen. Pel ondertussen de eieren.
Schep de bouillon en de groenten in de kommen en leg het ei erbij. Garneer eventueel met wat sesemzaad.
Serveer met de limoen.