Verwarm de oven voor op 190 graden celsius.
Kook de fusilli gaar zoals aangegeven op de verpakking.
Snijd de champignons in kwarten, de broccoli in kleine roosjes, de knoflook fijn en de kipfilet in dunne reepjes.
Kook de broccoli kort, tot hij bijna beetgaar is. Laat vervolgens goed uitlekken.
Verhit wat olijfolie in een koekenpan en bak hierin de kipfilet aan. Bestrooi met een snuf zout en peper.
Voeg de knoflook, kruiden en champignons toe aan de pan en bak circa 3 minuten terwijl je regelmatig blijft roeren.
Bestrooi met het bloem, roer goed door en schenk er dan de kookroom bij. Laat circa 3 minuten zachtjes pruttelen zodat de saus indikt.
Schep er dan de broccoli en fusilli doorheen en zet het vuur onder de pan uit.
Schep het gerecht in een ovenschaal en bestrooi met de geraspte kaas. Bak de ovenschotel 20 minuten in de voorverwarmde oven.