Ga terug

Koffiemilkshake in een ijshoorntje

Weer eens wat anders!
Voorbereiding10 min
Bereiding10 min
Totale tijd20 min
Porties: 4 personen

Ingrediƫnten

  • 4 ijshoorntjes
  • 130 g pure chocolade
  • 220 g vanille ijs
  • 70 ml espresso afgekoeld
  • 90 ml melk
  • naar smaak slagroom
  • 1 el discodip/nootjes

Instructies

  • Smelt de chocolade au-bain-marie. Schep de gesmolten chocolade in de ijshoorntjes en draai ze rond zodat de binnenkant een chocoladelaagje krijgt. Laat compleet hard worden in de koelkast.
  • Eventueel kun je nog drips maken aan de buitenkant als je chocolade over hebt.
  • Doe vanille ijs, afgekoelde espresso en melk in een blender en mix tot een romige milkshake.
  • Schenk de milkshake in de ijshoorntjes en maak af met een toef slagroom en eventueel wat discodip of nootjes.