Ga terug

Aardappelkroketjes met kaas en frisse dip

Je nieuwe favoriete borrelhapje
Voorbereiding10 min
Bereiding19 min
Totale tijd29 min
Porties: 4 stuks

Ingrediƫnten

  • 8 aardappelkroketjes
  • 20 g geraspte cheddar
  • 10 takjes bieslook
  • 1 takje peterselie
  • 3 el Griekse yoghurt
  • 1 snuf zout en peper

Instructies

  • Bak de aardappelkroketjes zoals aangegeven op de verpakking.
  • Haal ze uit de oven en laat een beetje afkoelen (zodat je je vingers niet verbrand). Prik de aardappelkroketjes per 2 op een stokje. Leg een velletje bakpapier op een bakplaat, daarop de prikkers met de kroketjes. Bestrooi met de geraspte cheddar.
  • Bak ze nog eens 4 minuten op 200 graden Celcius om de kaas te smelten.
  • Maak ondertussen de dip; hak de bieslook en peterselie fijn, meng deze in een kommetje met de yoghurt en een snuf zout en peper.
  • Haal de aardappelkroket-prikkers uit de oven en serveer met de frisse dip.

Notities

Tip: extra lekker om ze net voor het serveren te bestrooien met wat extra fijngehakte bieslook/peterselie.