Ga terug

Romige pasta met witte asperges en broccoli

Een overheerlijke vegetarische maaltijd
Porties: 4 personen

Ingrediƫnten

  • 300 g fusilli of andere pasta
  • 400 g broccoli
  • 1200 g witte asperge
  • 1 bakje Paturain Cuisine
  • 1 snuf zout en peper

Instructies

  • Snijd de broccoli in roosjes en kook deze beetgaar.
  • Maak de asperges schoon en snijd in stukken, kook ook deze beetgaar.
  • Kook de fusilli in een pan met ruim water beetgaar zoals aangegeven op de verpakking. Als deze gaar is giet je hem af, maar bewaar ongeveer 8 el van het water (klein kopje).
  • Doe de fusilii terug in de pan, op laag vuur. Voeg de Paturain en het kookvocht toe met een flinke snuf zout en peper. Roer door zodat de Paturain door de pasta smelt.
  • Voeg de broccoli en asperge toe en meng alles goed door elkaar.
  • Proef de pasta en breng eventueel verder op smaak voor het serveren.