Ga terug

Stoofvlees ovenschotel

op en top comfortfood
Voorbereiding20 min
Bereiding20 min
Totale tijd40 min
Porties: 4 personen

Ingrediƫnten

  • 1 recept stoofvlees
  • 700 g aardappel
  • 30 g boter
  • 1 scheut melk
  • 70 g geraspte kaas

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 190 graden Celsius (hetelucht).
  • Maak de aardappelen schoon en kook deze gaar in een pan met water. Giet af en laat even uitwasemen.
  • Doe de aardappelen terug in de pan en voeg boter, melk en een snuf zout en peper toe. Stamp tot een romige puree.
  • Verdeel het stoofvlees over een ovenschaal. Verdeel daar overheen de aardappelpuree en bestrooi met de geraspte kaas.
  • Bak de ovenschotel 20 minuten in het midden van de voorverwarmde oven, tot de kaas goudbruin is.

Notities

Tip; garneer eventueel met verse peterselie of een lente-uitje in dunne plakjes