Verwarm de oven voor op 150 graden Celsius hetelucht. Vet een grote tulbandvorm in met boter en bestuif met wat bloem/meel.
Verhit de melk in een steelpannetje, haal van het vuur af en voeg de zakjes earl grey thee toe. Laat circa 10 minuten trekken.
Klop de boter met de suiker licht en luchtig met een mixer. Voeg 1 voor 1 de eieren toe, de volgende voeg je pas toe als de vorige compleet is opgenomen.
Zeef het bakmeel erboven en mix alles door elkaar. Voeg dan de citroenrasp toe en spatel er doorheen. Schep het beslag in de ingevette tulbandvorm.
Bak de cake in 70 minuten goudbruin en gaar in het midden van de oven. Haal dan uit de oven en laat 5 minuten afkoelen in de vorm alvorens je hem op een rooster stort om helemaal af te koelen.
Meng de citroensap door de poedersuiker. Voeg pas het water toe als je merkt dat het glazuur te dik is. Schep het glazuur vervolgens over de afgekoelde cake.
Snijd eventueel een citroen in dunne plakjes en garneer hiermee de cake.