lekker eten

zonder boterham

Lekker eten zonder boterham

MEteen starten!

Ik doe het al jaren; eten zonder boterham. Want dat is toch wat ik het lekkerste vind en wat het beste bij mijn levensstijl past, door al die ervaring durf ik me echt een expert te noemen op het gebied van lekker en gezond eten zonder boterham.  

Al zolang ik me kan herinneren ben ik niet de grootste fan van boterhammen. Niet als ontbijt, maar zeer zeker niet als lunch. Die kleffe boterham met kaas of gesmolten hagelslag heb ik nooit echt lekker gevonden. Toen ik met de paleo levensstijl begon ging ik op zoek naar lekkere alternatieven voor de boterham.

Het ontbijt vervangen is wat makkelijker omdat je het thuis kunt maken en meteen op kunt eten. Voor de lunch moet je iets meer “moeite” doen en dus bedacht ik de lekkerste alternatieven. Zo is het allemaal begonnen!

 

Ik inspireer je graag!

Ik nam elke dag heerlijke dingen mee als lunch en al snel kreeg ik daar steeds meer vragen over. Van familie, vrienden, collega’s maar ook  mijn volgers online vroegen naar inspirerende recepten.   Want hoe doe je dat als je geen brood eet? Wat is gezond, maar bovenal ook onwijs lekker?  Wat is lekker en makkelijk om mee te nemen en wat zijn de beste lunchboxen daarvoor?  

En precies daarom ben ik begonnen met het maken van het eerste e-book. Ik heb echt naar jullie geluisterd en ben begonnen met het verzamelen van mijn favoriete recepten zonder boterham. Dat zijn er namelijk nogal wat! Om je niet in 1 keer helemaal te overrompelen met onwijs veel recepten ben ik begonnen met mijn 10 favoriete salades.

Uiteraard kun je in de toekomst nog veel meer inspiratie verwachten!

ik inspireer je graag

Lekker eten zonder boterham!

Get In Touch

13 + 11 =

Contact Simone